Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

 Samenwerking met NarcoDent
 Een mooi en gezond gebit wordt haalbaar voor iedereen
 De eerste stap om tandartsangst te overwinnen

star star star star star

  

De narcose tandarts: angst voor de tandarts is niet meer nodig!

Bent u zó angstig voor de tandarts dat u afziet van bepaalde behandelingen? 
Of slaat u zelfs een tandartsbezoek over? 


U bent niet de enige. NarcoDent biedt de oplossing!
 


 

Angst voor de tandarts

Tandartsangst komt veel voor: 2,5 miljoen Nederlanders zien op tegen een tandartsbehandeling. 
Wij bieden deze groep mensen een passende oplossing, namelijk een tandartsbehandeling onder algehele narcose. Narcose resteert vaak nog als enige oplossing om angstige patiënten, die alles al geprobeerd hebben, een tandheelkundige behandeling te laten ondergaan. NarcoDent wil deze patiënten graag helpen en is daarom een samenwerking aangegaan met Tandvitaal.

 

Zet nu de eerste stap!

Klik hier om een gratis intakegesprek aan te vragen!

 

Kent u iemand die zeer angstig is?

Zeer angstige mensen hebben soms een duwtje in de rug nodig van een bekende. 
Kent u iemand die om wat voor reden dan ook niet meer naar de tandarts durft? Bij NarcoDent hoeven zij zich niet te schamen. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit. Vertel uw familielid, vriend of kennis over deze mogelijkheid zodat ook voor hen een gezond en mooi gebit haalbaar is.

 

Meer informatie over Narcodent en de locaties vindt u op www.narcodent.nl.

 

Anesthesiologie 

Anesthesiologie is het specialisme dat zich bezighoudt met pijnbestrijding, narcose en verdoving. NarcoDent werkt samen met Anesthesia & Intensive Care Services (AIC Services). Deze organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en de intensive care. Het anesthesiologenteam zorgt ervoor dat u veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert en dat u hier dus niets van merkt. De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). 

 

Meer informatie over narcose behandelingen?

In onze praktijken is meer informatie beschikbaar over NarcoDent en de narcosebehandelingen. Ook kunt u met uw vragen terecht bij onze medewerkers.