Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

 Sparen voor leuke gadgets
 Speciaal Flits kinderpaspoortje
 Rustige, kindgerichte behandelaren

star star star star star

  

Informatie over Flits, de tandartslamp!

Flits is een hulpmiddel om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de tandarts en alles wat daarbij hoort. Flits is een tandartslamp, en omdat hij altijd meekijkt met de tandarts weet hij veel over het gebit. Deze informatie wil hij graag met de kinderen in de praktijk en met u, als ouder, delen!

 

In de praktijken van Tandvitaal zal uw kind kennismaken met Flits wanneer hij/zij naar de basisschool gaat. Tegen die tijd ontvangt hij/zij een speciaal Flits kinderpaspoortje. Het kinderpaspoortje bestaat uit een verzameling leuke weetjes over het gebit, afgestemd op de diverse leeftijdsgroepen.

 

 

Hoe werkt het kinderpaspoortje?

 

Is uw zoon of dochter patiënt bij één van de praktijken van Tandvitaal? Dan kan hij/zij de gehele basisschoolperiode genieten van het kinderpaspoortje. In het paspoortje lezen kinderen informatie over onderwerpen als tanden wisselen, het gebruik van fluoride en een poetsinstructie.

We hebben niet alleen aan uw kind gedacht! Voor u als ouder zijn er ook informatiesheets beschikbaar met informatie over fluoride, tandenpoetsen en het tanden wisselen. Zo bent u altijd op de hoogte van alles wat met het melkgebit te maken heeft.

 

 

Laat uw kind meesparen voor leuke cadeautjes!

Per groep zijn er twee stickertjes te 'verdienen'. Als uw kind goed heeft meegewerkt met de tandarts, krijgt hij/zij een stickertje. Bij het tweede stickertjes ontvangt uw kind een leuk cadeautje, afgestemd op de leeftijd.