Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

 Tandvitaal wil Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 Aandacht voor de gezondheid van lokale bevolking Nepal
 Steunt Stichting Medora

star star star star star

  

Tandvitaal is sponsor van Medora

 

Stichting Medora is een non-profit organisatie die op een duurzame manier de gezondheid van de lokale bevolking in Nepal wil verbeteren.
Per oktober 2015 is Tandvitaal sponsor geworden van deze mooie en inspirerende organisatie.

 

Medora stelt zich ten doel om voorlichting te geven aan de lokale bevolking en legt hierbij de focus op preventie.
Daarnaast verzorgt Medora medische en tandheelkundige hulp. Zo heeft Medora in Bachhauli (regio Chitwan) de bouw van een gezondheidscentrum (Community Health Center, CHC) gefinancierd. In dit centrum wordt voorlichting gegeven en medische en tandheelkundige hulp geboden. Voorbeelden hiervan zijn het verhelpen van kiespijn, het vullen van gaatjes, maar ook voor verloskundige vragen en algemeen medische hulpvragen is er kennis en materiaal aanwezig. De hulpverlening is deels permanent en wordt uitgevoerd door de lokale hulpverleners, daarnaast wordt het centrum regelmatig bezocht door lokale specialisten van omringende ziekenhuizen of door Nederlandse en Belgische hulpverleners.

 

We zijn er als Tandvitaal trots op dit mooie initiatief te kunnen sponsoren en het sluit bijzonder goed aan bij onze wens om met onze praktijken maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

 

Graag willen we ook onze patiënten kennis laten maken met Medora. In de wachtkamers van onze praktijken vindt u meer informatie.
Ook kunt u een kijkje nemen op http://www.medora.nl/. En uiteraard zal Medora het zeer waarderen als ook u dit mooie initiatief wilt steunen d.m.v. een financiële bijdrage.