Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

 Moderne en hygiënische praktijk
 Ook orthodontie behandelingen
 Persoonlijke benadering

star star star star star

  


Welkom bij Mondzorg Hank!


Mondzorg Hank beschikt over een uitgebreid, enthousiast team dat u optimale zorg voor uw gebit aanbiedt. Lachen is gezond, maar niet als u zich schaamt voor uw gebit. Iedereen wil probleemloos kunnen eten, praten en lachen. Voor elk probleem hebben wij een oplossing!


 

Behandelingen bij Mondzorg Hank

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Wij zijn gespecialiseerd in implantologie en beschikken over een gecertificeerde implantoloog. Ook kunt u bij ons terecht voor orthodontie. U hoeft voor implantologie of een beugel dus niet naar een andere praktijk. Gewoon bij uw eigen tandarts. Dat is wel zo vertrouwd!


Onze praktijk in het kort

Onze tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten willen u graag helpen!
Klik hier voor een kijkje in onze praktijk
 

Spoedgevallen

Neem bij pijnklachten direct contact met ons op. Ook bij twijfel kunt u ons om advies vragen. Pijnklachten proberen wij dezelfde dag te behandelen. Wanneer u voor een spoedbehandeling komt is het niet altijd mogelijk een volledige behandeling uit te voeren. Ons eerste doel is om u weer klachtenvrij te krijgen.

 

Uitleg eerste bezoek

Wij nemen uitgebreid de tijd bij uw eerste bezoek. De intake wordt uitgevoerd door een klinisch technicus, welke overleg heeft met de tandarts die uw eventuele behandelingen gaat uitvoeren. Na inschrijving en het doornemen van uw medische gegevens, vindt er een mondonderzoek plaats, eventueel aangevuld met het maken van röntgenfoto’s. Op deze manier wordt de situatie in de mond beoordeeld en een diagnose gesteld. Aan de hand van deze diagnose en eventuele wensen van uzelf, wordt er een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan wordt met u besproken en tevens worden de kosten begroot. Na instemming worden de behandelingen ingepland.

 

Waarom u een nota van Infomedics ontvangt

Omdat wij liever met u dan met onze financiële administratie bezig zijn, hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van nota’s. Lees hier meer over Infomedics.

 

Direct inschrijven

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom. Inschrijven kan eenvoudig online! Na het eerste bezoek aan de behandelaar is uw inschrijving als nieuwe patiënt in één van onze praktijken definitief.
 

 

Naam:*
Geslacht:*
Adres:*
Postcode/woonplaats:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Geboortedatum (dd-mm-jjjj vb: 01-10-1983):*
BSN:*
Zorgverzekeraar:
Hoe kent u ons:
Reden inschrijven:
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum (dd-mm-jjjj):

*Verplichte velden