Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

 In het bezit van certificaat NEN-EN 15224
 Onze praktijken staan voor zorgkwaliteit en patiëntveiligheid
 Kwaliteit aantoonbaar op orde

star star star star star

  

Praktijken Tandvitaal in het bezit van keurmerk voor kwaliteit en patiëntveiligheid

 

De tandheelkundige praktijken van Tandvitaal hebben in 2015 het certificaat NEN-EN 15224 behaald. In 2016 en 2017 is ons kwaliteitssysteem opnieuw getoetst, met een succesvol resultaat. Hiermee hebben wij een verlenging van het kwaliteitscertificaat ontvangen en kunnen wij onze patiënten opnieuw de zekerheid bieden dat wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

 

De NEN-EN 15224 is de Europese norm voor kwaliteitsbeheersing in de zorg en wordt ook wel de ISO voor de zorg genoemd. In deze norm zijn aanvullende eisen gesteld ten opzichte van de ISO 9001 om daarmee beter te passen bij de kenmerkende aspecten van de zorg. De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsbeheersing.

Dit betekent dat de tandheelkundige praktijken van Tandvitaal ISO gecertificeerd zijn. Een resultaat waar we uiteraard trots op zijn!

 

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Onze tandheelkundige praktijken staan voor zorgkwaliteit en patiëntveiligheid;
  • In onze tandheelkundige praktijken bieden we voortdurend zorg die voldoet aan de eisen van u als patiënt en die van de verschillende instanties die toezien op naleving van wet- en regelgeving zoals de Inspectie voor de Gezondheidszorg;
  • Onze zorg is aantoonbaar op orde.

Tot ziens in één van onze praktijken!