Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

 Specialist op het gebied van implantologie
 Gratis intakegesprek klikgebit
 Geen wachtlijsten

star star star star star

  

Wat is een klikgebit?

Een klikgebit, ook wel overkappingsprothese genoemd, is een kunstgebit dat op 2 tot 4 implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt.
Een klikgebit zit stevig vast, maar is voor u als patiënt eenvoudig uitneembaar (bijvoorbeeld om te reinigen). Door de stevige constructie kunt u weer voluit lachen en zorgeloos alles eten.
 

Vergoeding klikgebit

Voor een klikgebit bestaat een vergoeding vanuit de basisverzekering. M.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico. De deelnemende praktijken dienen graag de aanvraag voor u in bij uw zorgverzekeraar. De voorwaarden zijn onder meer dat u al een gebitsprothese draagt. Als de zorgverzekeraar akkoord gaat met een vergoeding betaalt u (een deel) eigen risico (afhankelijk van uw zorgverzekering) en een verplichte eigen bijdrage van € 125,00 per kaakdeel. Deze laatste kan mogelijk deels vergoed worden vanuit een aanvullende tandartsverzekering indien u deze hebt afgesloten.
 

Profiteer nu van onze Klikgebit actie

Onze actie is momenteel afgelopen. Wilt u meer weten over het klikgebit? Bekijk dan onze algemene klikgebitpagina! Hier kunt u zich inschrijven voor een gratis intake voor een klikgebit. Deze afspraken zijn geheel vrijblijvend en bedoeld om kennis te maken, uw wensen te inventariseren en de behandeling toe te lichten.