Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

 Specialist op het gebied van implantologie
 Gratis intakegesprek klikgebit
 Geen wachtlijsten

star star star star star

  

Wat is een klikgebit?

Een klikgebit, ook wel overkappingsprothese genoemd is een kunstgebit, dat op twee tot vier implantaten

in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Een klikgebit zit stevig vast, maar is voor u als patiënt eenvoudig uitneembaar (b.v. om te reinigen).

Door de stevige constructie kunt u weer voluit lachen en zorgeloos alles eten. 
 

Voor wie is een klikgebit?

In Nederland hebben meer dan 2 miljoen mensen een kunstgebit. Een kunstgebit kan verschillende klachten veroorzaken. Bij verlies van tanden of kiezen slinkt het kaakbot, waardoor een kunstgebit los kan gaan zitten. Hierdoor wordt kauwen en praten moeilijker en kan tandvlees geïrriteerd raken of pijn gaan doen. Het gevolg is dat mensen onzeker worden, niet meer voluit durven te lachen en niet meer uit eten durven gaan. Een klikgebit biedt de oplossing voor iedereen die niet langer met een loszittend of pijnlijk kunstgebit wil rondlopen. Met de huidige tandheelkundige technieken is dat ook niet meer nodig.
 

Voordelen klikgebit

  • U kunt weer zorgeloos lachen, praten en eten
  • U heeft weer een vrij gehemelte (niet in geval van gewone prothese in bovenkaak). Het proces van slinking van het kaakbot en het invallen van de wangen wordt voorkomen
  • Een klikgebit is zeer gemakkelijk te reinigen
  • Een klikgebit wordt vanuit de basisverzekering vergoed*
  • Wij verzorgen de aanvraag bij uw zorgverzekeraar
  • * (m.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico)
     

Gratis intakegesprek klikgebit

Draagt u al een kunstgebit, heeft u een kunstgebit nodig en/of bent u geïnteresseerd in een klikgebit? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en bedoeld om kennis te maken, uw wensen te inventariseren en de behandeling toe te lichten. De praktijken van TandVitaal hebben jarenlange ervaring met klikgebitten. Onze tandheelkundige teams helpen u graag verder.

Gratis intakegesprek plannen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op: