Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

 Specialist op het gebied van implantologie
 Gratis intakegesprek klikgebit
 Geen wachtlijsten

star star star star star

  

Klikgebit kosten en vergoeding

Een klikgebit biedt de oplossing voor iedereen die niet langer met een loszittend of pijnlijk kunstgebit wil rondlopen. Naast dat een klikgebit stevig vast zit en dus vaak comfortabeler is dan een kunstgebit, wordt het plaatsen ervan in vele gevallen zelfs vergoed door uw zorgverzekeraar.
 

Vergoeding van een klikgebit door de zorgverzekering

Vergoedingen uit de basisverzekering zijn regelmatig aan verandering onderhevig. Voor actuele informatie hierover adviseren wij u uw polis na te kijken en/of contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar. Wanneer u voor een klikgebit in aanmerking komt, verzorgen wij de aanvraag bij uw zorgverzekeraar!
 

Gratis intakegesprek klikgebit

Draagt u al een kunstgebit/heeft u een kunstgebit nodig en/of bent u geïnteresseerd in een klikgebit? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en bedoeld om kennis te maken, uw wensen te inventariseren en de behandeling toe te lichten. De praktijken van Tandvitaal hebben jarenlange ervaring met klikgebitten. Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis intakegesprek: