Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

star star star star star

  

Op zoek naar een tandarts?

Zoekt u een tandarts in Tilburg, Oosterhout of Zwijndrecht? Kom dan naar 1 van onze MTC of Levident vestigingen bij u in de buurt! U kunt bij onze praktijken terecht voor uw (half)jaarlijkse controle, maar ook andere behandelingen, zoals cosmetische tandheelkunde, tandimplantaten, gebitsprotheses, kronen en bruggen, orthodontie of paradontologie zijn mogelijk. Daarnaast hebben we nog kennis en expertise op het gebied van slaapapneu/slaapproblemen.
 

Mondhygiëniste

Naast de tandheelkundige behandelingen kunt u bij onze vestigingen ook terecht voor uw mondhygiëne. In de meeste praktijken is ook een mondhygiëniste aanwezig. U kunt uw afspraak bij de tandarts dan dus combineren met een bezoek aan de mondhygiëniste. U kunt er dan zeker van zijn dat u weer met een stralende lach de deur uit gaat.
 

Behandelingen in de avonduren

U kunt dagelijks terecht bij onze vestigingen voor uw controle of behandeling. Sommige vestigingen zijn ook geopend in de avonduren, zodat u er geen vrij voor hoeft te nemen van uw werk. Informeer naar de mogelijkheden.
 

Inschrijven nieuwe patiënten

Wij nemen nog nieuwe patiënten aan, dus u kunt zich nu direct online aanmelden als patiënt! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.