Contact    Nieuws    Over ons    Vacatures

 Moderne en hygiënische praktijk
 Speciale aandacht snurken en slaapapneu
 Persoonlijke benadering

star star star star star

  

< Terug naar lastvanmijnkunstgebit.nl

Welkom bij THC-Brielle

U heeft daarnet de postcode module gebruikt op de website lastvanmijnkunstgebit.nl. De praktijk die het dichtst bij u in de buurt ligt, is THC-Brielle. Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle) is gevestigd in Medisch Centrum Brielle en heeft op 6 maart 2012 haar deuren geopend. De praktijk is onderdeel van de overkoepelende organisatie Tandvitaal. Voor alle tandprothetische behandelingen, zoals een kunstgebit of een klikgebit (kunstgebit op implantaten) werkt THC-Brielle nauw samen met Levident Brielle, dat zich ook in Medisch Centrum Brielle heeft gevestigd. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.

 

 

Gratis intakegesprek klikgebit

Wanneer u last heeft van uw kunstgebit en hierdoor bijvoorbeeld moeite heeft met praten of kauwen, kan een klikgebit voor u de perfecte oplossing zijn. Het klikgebit biedt meer stevigheid dan een regulier kunstgebit doordat het op meerdere implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Wilt u weten of dit voor u een mogelijkheid is? Kom dan langs voor een GRATIS intake!

 

Gratis prothese check

Heeft u het idee dat uw prothese (kunstgebit) te los zit en is uw tandvlees regelmatig geïrriteerd? Wellicht zit er dan een scheurtje in uw prothese en kunnen uw klachten eenvoudig verholpen worden met een (kleine) reparatie. Tijdens een GRATIS prothese check in kijken wij uw prothese na. De gratis prothese check is éénmalig en geen vervanging van een reguliere gebitscontrole.

 

Geef u direct op voor een gratis check of gratis intake!

U kunt zich nu direct online aanmelden voor een gratis prothese check of voor een gratis intake klikgebit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!